De meeste mensen hebben wel toekomstplannen. Denk vooruit en laat uw dromen uitkomen  

 

 

 

 

Jan Koudstaal Assurantiën heeft de spaarverzekering van coöperatie DELA in haar assortiment. Het CoöperatiespaarPlan van DELA is een mooie manier om geld opzij te zetten voor de lange termijn, met een vaste rente van 2,75% voor iedereen. 

Je kunt vermogen opbouwen voor een mooi moment in je leven. Maar bijvoorbeeld ook voor de studie van je kind of kleinkind.

De spaarverzekering in het kort:

 

Geld opzijzetten met de spaarverzekering van DELA

De spaarverzekering van DELA is een mooie manier om geld opzij te zetten. Tegen een vaste rente van 2,75% zet u geld opzij voor een lange termijn. Voor bijvoorbeeld de studie van uw (klein)kind. Of een mooi appeltje voor de dorst. 

Geld opzijzetten bij DELA?

Al ruim 75 jaar betalen leden van coöperatie DELA premie voor hun uitvaartverzekering. De maandelijkse bedragen die zij inleggen, zet DELA gedeeltelijk en tegen een goed rendement weg. Dit doen zij nu ook voor mooie doelen in de toekomst. 

Wat krijgt u? 

Wanneer u het DELA CoöperatiespaarPlan afsluit, zet u uw geld opzij voor ten minste 10 jaar. Daarom kan DELA een vaste rente van 2,75% bieden. Ook wordt u automatisch lid van de coöperatie. Dat betekent dat u ook meedeelt in de winst die DELA maakt. 

Wat kost het? 

Ieder bedrag dat u inlegt wordt toegevoegd aan uw saldo. Omdat het DELA CoöperatiespaarPlan een spaarverzekering is, is DELA verplicht de distributiekosten apart bij u in rekening te brengen. De overige kosten bedragen 2,06% en worden ingehouden op het winstdelingspercentage. Deze worden dus niet verrekenen met uw ingelegde bedragen. Is er in een jaar geen of onvoldoende winstdeling? Dan betaalt u dat jaar die kosten niet of maar gedeeltelijk. Het risico dat u uw inleg niet terugkrijgt zoals opgenomen in de financiële bijsluiter is zeer klein. 

Wat als de verzekerde overlijdt? 

Het DELA CoöperatiespaarPlan is een spaarverzekering. Dat betekent een extra uitkering bij overlijden vóór de einddatum. Overlijdt de verzekerde dus voor het einde van de looptijd? Dan ontvangt degene voor wie geld opzij wordt gezet het saldo plus 10%. Hiervoor wordt een risicopremie van 0,06% gerekend. Om er voor te zorgen dat u 2,75% netto rente per jaar overhoudt, krijgt u van DELA daarom een bruto rente van 2,81%. 

De spaarverzekering van DELA in het kort 

• Vaste rente van 2,75%

• Hoger eindbedrag bij winstdeling DELA

• Extra uitkering van 10% bij overlijden vóór het einde van de looptijd

• Geen minimuminleg (maximaal € 12.000 per jaar)

• Voor de lange termijn, minimaal 10 jaar

• Stoppen binnen 10 jaar kan en kost € 150

• Tussentijds opnemen is niet mogelijk

• Deskundige en persoonlijke hulp bij vragen over bijvoorbeeld voogdij, erven, testamenten en schenkingen. Kosteloos voor leden

 

Het DELA CoöperatiespaarPlan valt niet onder het depositogarantiestelsel

 

 

shutterstock_158522279

Meer informatie? We bellen u graag op!